Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Înmormântare cu poliția și mascații
08.04.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 27414

Înmormântare cu forțele de ordine la poartă. S-a întâmplat ieri, în comuna Slătioara, unde poliția, mascații și jandarmii au intervenit, după ce la eveniment participau, în loc de maximum opt persoane, atât cât prevede ordonanța militară, peste 40 de oameni. Polițiștii i-au trimis acasă pe localnicii veniți să își ia rămas bun de la răposată, fără să conștientizeze însă pericolul la care se expun. Cel care a organizat înmormântarea a fost amendat cu 2.000 de lei.


Intervenție la o înmormântare, a polițiștilor, mascaților și jandarmilor, în comuna Slătioara. Aceștia au mers, ieri după amiază, la o familie de romi, care a organizat o înmormântare cu zeci de persoane, încălcând astfel măsurile de prevenire a îmbolnăvirii. Prin ordonanță militară s-a stabilit ca la astfel de evenimente să participe maximum 8 persoane, pentru a se limita răspândirea virusului. La înmormântarea de la Slătioara erau însă peste 40 de oameni. Prezența polițiștilor i-a trimis pe toți acasă.
Polițiștii l-au amendat pe soțul femeii decedate, pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare.
Oamenii legii fac apel la populație să respecte măsurile de prevenire a îmbolnăvirii de COVID-19, chiar și atunci când trec prin momente grele, cum ar fi pierderea unei persoane dragi. Adunările de persoane reprezintă un pericol uriaș de transmitere a noului coronavirus, care ucide tot mai multe persoane.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020