Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Înghesuiți în microbuz, opriți de Poliție
26.03.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4952

Un microbuz în care se aflau înghesuite zeci de persoane a fost oprit în trafic, ieri după-amiază, de polițiștii din Olt. Oamenii legii i-au pus pe pasageri să coboare și au rămas uimiți: 36 de oameni se aflau în microbuzul care avea o capacitate de 21 de locuri. Șoferul a fost amendat cu 12.000 de lei.


Înghesuiți ca sardelele în microbuz. Așa au fost găsiți, ieri după-amiază, mai mulți călători care circulau într-un microbuz, pe raza localității Valea Mare. Polițiștii au descoperit că în vehicul erau cu 15 persoane mai mult față de numărul de locuri disponibile. Adică, în loc de 21 de călători, atât cât trebuia să fie, în mașină se aflau 36. Persoanele care călătoreau în picioare au fost puse de polițiști să coboare din microbuz.
Polițiștii le-au explicat oamenilor că se expun la un pericol uriaș de îmbolnăvire, din cauza aglomerației.
Cei 15 pasageri aflați în plus în microbuz, și care au fost dați jos de poliție, și-au continuat deplasarea cu alte mijloace de transport. Șoferul microbuzului, un bărbat de 44 de ani, din comuna Schitu, a fost amendat de oamenii legii cu suma de 12.000 de lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020