Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
LPS, performanțe pe toate planurile
19.01.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 453

Liceul cu Program Sportiv Slatina concurează cu succes pentru cea mai bună școală din oraș, nu doar în materie de performanțe sportive, ci și la celelalte discipline. Copiii de gimnaziu, dar și cei de liceu, au demonstrat că fac o echipă minunată cu profesorii lor și au succes în tot ceea ce fac. Iar faptul că au fost premiați la Gala Campionilor îi determină să meargă mai departe cu și mai multă ambiție.


Printre medalii și premii de top obținute de școlile din Slatina în ultimul an, ocupă un loc de cinste și performanțele obținute de elevii Liceului cu Program Sportiv din Slatina. Primarul Slatinei, Emil Moț, i-a premiat astăzi, la Gala Campionilor și le-a transmis un mesaj de apreciere și încurajare.
Foarte emoționați, copiii au mărturisit că s-au obișnuit să studieze în fiecare zi, pentru a fi din ce în ce mai buni, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Ei le-au mulțumit reprezentanților municipalității pentru grija pe care le-o poartă și i-au asigurat că nu îi vor dezamăgi în următorii ani.
O echipă formidabilă, în care profesorul este un partener de nădejde și totodată prietenul elevului reprezintă cheia succesului, explică dascălii de la Liceul cu Program Sportiv.
Pe lângă toate aceste rezultate fantastice, elevii de la LPS sunt mereu pe podium și la concursurile sportive. Despre performanțele lor notabile vorbim pe larg mâine seară, la Știrile Olt TV.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024