Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Record de amenzi și permise reținute
11.12.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 440

Peste 1.000 de sancțiuni aplicate și 77 de permise de conducere reținute. Este bilanțul activităților desfășurate de polițiștii olteni de la începutul lunii decembrie și până în prezent. Cele mai multe infracțiuni au fost descoperite în trafic, unde oamenii legii au găsit la volan șoferi băuți sau drogați, ori fără permis de conducere. Controalele vor continua și în această perioadă și au ca scop prevenirea accidentelor și a infracțiunilor în trafic.


De la începutul lunii decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au intervenit la 1.234 de evenimente. Au fost aplicate peste 1.000 de sancțiuni contravenționale celor care au încălcat legea, valoarea totală a amenzilor fiind de peste 350.000 de lei. Cele mai multe probleme au fost în trafic.
Aproape zilnic, polițiștii găsesc șoferi băuți la volan sau drogați, cu permisul suspendat ori care nu posedă permis de conducere. Printre aceștia s-a aflat și o tânără din Slatina. A consumat alcool și a plecat cu mașina, când s-a întâlnit cu poliția.
La Grădinari, printre șoferii aflați în trafic, oamenii legii au găsit un minor de 15 ani, la volanul unei mașini. Polițiștii i-au întocmit acestuia dosar penal, dar va fi cercetat și cel care i-a încredințat mașina să o conducă. Verificările poliției continuă și vor fi intensificate luna aceasta.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE