Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tragedii pe șosele
13.10.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 388

Două tragedii rutiere au avut loc, weekendul trecut, în localitățile Bobicești și Drăghiceni. Un tânăr și-a pierdut viața, iar o tânără este în comă, după ce au fost implicați în două accidente de circulație grave. Ambii erau nevinovați.


Două accidente de circulație grave s-au produs, sâmbătă noapte și duminică, în județul Olt. Primul a avut loc în localitatea Drăghiceni. Un tânăr băut și fără permis s-a răsturnat cu autoturismul în timp ce se întorcea de la discotecă. Era în mașină cu alți patru prieteni, dintre care unul a decedat în urma accidentului.
Ceilalți trei pasageri au fost transportați la spital, pentru a primi îngrijirile necesare. Șoferul nu a suferit rănit. Celălalt accident s-a produs duminică, la Bobicești. O tânără care circula cu motocicleta este în comă, după ce o mașină a lovit-o într-o intersecție.
Tânăra a fost rănită grav în urma accidentului. Potrivit polițiștilor, femeia purta cască de protectie, dar aceasta i-a sărit de pe cap în momentul impactului. Ea a fost transportată în comă la un spital din Craiova, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Polițiștii continuă cercetările în ambele cazuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE