Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Evadat fugărit pe străzile Slatinei
14.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4612

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.


Un tânăr aflat în arest preventiv pentru infracțiunea de tâlhărie a fugit, vineri, din Spitalul Județean de Urgență Slatina. El era păzit de doi polițiști, care îl aduseseră la unitatea medicală, pentru un control, întrucât bărbatul susținea că se simte rău. A cerut voie să meragă la toaletă și a fugit. Oamenii legii l-au văzut și au pornit, pe scări, după el. L-au alergat până la poarta spitalului, iar de acolo au fost ajutați de un echipaj de la Poliția Locală Slatina, care trecea prin zonă și a văzut totul. Unul dintre cei doi polițiști a coborât din mașină și a început să alerge după evadat.
Urmărirea a continuat pe străzile Slatinei. Evadatul continua să alerge, polițistul local se ținea după el, colegul său cu mașina în spate, iar polițiștii care îl păziseră în spital, după ei. Urmărirea a fost filmată de camerele de supraveghere ale Primăriei Slatina. Pe imgini se observă cum, în apropiere de intersecția de la Poștă, evadatul fuge printre mașini, iar polițistul local traversează după el. După o distanță de aproape un kilometru, infractorul a fost prins.
Cel de-al doilea polițist local povestește cum i-a ajuns din urmă pe cei doi și l-a ajutat pe colegul său să ducă evadatul la Poliția Slatina.
După ce a fost prins, bărbatul a fost dus în arestul Poliției Olt. El este anchetat pentru infracțiunea de tâlhărie, pentru care riscă să stea ani buni în spatele gratiilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024