Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Evadat fugărit pe străzile Slatinei
15.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4285

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.


Un tânăr aflat în arest preventiv pentru infracțiunea de tâlhărie a fugit, vineri, din Spitalul Județean de Urgență Slatina. El era păzit de doi polițiști, care îl aduseseră la unitatea medicală, pentru un control, întrucât bărbatul susținea că se simte rău. A cerut voie să meragă la toaletă și a fugit. Oamenii legii l-au văzut și au pornit, pe scări, după el. L-au alergat până la poarta spitalului, iar de acolo au fost ajutați de un echipaj de la Poliția Locală Slatina, care trecea prin zonă și a văzut totul. Unul dintre cei doi polițiști a coborât din mașină și a început să alerge după evadat.
Urmărirea a continuat pe străzile Slatinei. Evadatul continua să alerge, polițistul local se ținea după el, colegul său cu mașina în spate, iar polițiștii care îl păziseră în spital, după ei. Urmărirea a fost filmată de camerele de supraveghere ale Primăriei Slatina. Pe imgini se observă cum, în apropiere de intersecția de la Poștă, evadatul fuge printre mașini, iar polițistul local traversează după el. După o distanță de aproape un kilometru, infractorul a fost prins.
Cel de-al doilea polițist local povestește cum i-a ajuns din urmă pe cei doi și l-a ajutat pe colegul său să ducă evadatul la Poliția Slatina.
După ce a fost prins, bărbatul a fost dus în arestul Poliției Olt. El este anchetat pentru infracțiunea de tâlhărie, pentru care riscă să stea ani buni în spatele gratiilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE