Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pericolul din carne și ouă
17.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 148

Carne și preparate din carne expirate, descoperite la un restaurant și ouă depozitate în condiții necorespunzătoare în supermarketuri. Sunt principalele nereguli depistate de inspectorii Direcției Sanitare-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt în prima jumătatea a acestei luni. Firmele oltene care s-au abătut de la normele impuse de lege s-au ales cu amenzi în valoare totală de 35.000 de lei.


Înaintea Sărbătorilor Pascale, inspectorii Direcției Sanitare- Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt desfășoară o serie de acțiuni de control, pentru a preîntâmpina apariția îmbolnăvirii oamenilor. 23 de supermarketuri, laboratoare de patiserie-cofetărie, restaurante sau piețe agroalimentare au fost sub lupa angajaților direcției. Au fost depistate mai multe nereguli, fiind aplicate o amendă de 10.000 de lei și trei avertismente.
Tot în această perioadă, inspectorii veterinari au verificat și centrele de ambalare a ouălor și unitățile în care se comercializează aceste produse.

Acțiunile de control derulate de DSVSA Olt se vor intensifica până la Sărbătoarea de Paște

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019