Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pericolul din carne și ouă
17.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 141

Carne și preparate din carne expirate, descoperite la un restaurant și ouă depozitate în condiții necorespunzătoare în supermarketuri. Sunt principalele nereguli depistate de inspectorii Direcției Sanitare-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt în prima jumătatea a acestei luni. Firmele oltene care s-au abătut de la normele impuse de lege s-au ales cu amenzi în valoare totală de 35.000 de lei.


Înaintea Sărbătorilor Pascale, inspectorii Direcției Sanitare- Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt desfășoară o serie de acțiuni de control, pentru a preîntâmpina apariția îmbolnăvirii oamenilor. 23 de supermarketuri, laboratoare de patiserie-cofetărie, restaurante sau piețe agroalimentare au fost sub lupa angajaților direcției. Au fost depistate mai multe nereguli, fiind aplicate o amendă de 10.000 de lei și trei avertismente.
Tot în această perioadă, inspectorii veterinari au verificat și centrele de ambalare a ouălor și unitățile în care se comercializează aceste produse.

Acțiunile de control derulate de DSVSA Olt se vor intensifica până la Sărbătoarea de Paște

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019