Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Instructor auto trimis în judecată
19.02.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1317

Un instructor auto din Olt a fost trimis în judecată, după ce ar fi pretins de la o femeie suma de 300 de euro, în schimbul facilitării obținerii permisului de conducere. Denunțătoarea este și ea cercetată pentru cumpărare de influență, anchetatorii propunând în cazul ei închisoare cu suspendare sub supraveghere.


300 de euro este suma pe care un instructor auto din județ i-a cerut-o unei cursante, pentru a-i facilita obținerea permisului de conducere. Femeia l-a denunțat pe instructor la sediul Direcției Generale Anticorupție în vara anului trecut. Astăzi, ofițerii de la poliția judiciară au anunțat că bărbatul a fost trimis în judecată.
„La data de 14 februarie 2019, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, sub control judiciar, a inculpatului P.I., persoană fără calitate specială, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influenţă”, se precizează într-un comunicat de presă al Direcției Generale Anticorupție.
Anchetatorii propun o pedeapsă și pentru denunțătoare, care și-a recunoscut vinovăția.
„Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a încheiat acordul de recunoaștere a vinovăției cu inculpata D.G.S., pentru infracțiunea de cumpărare de influenţă și a propus condamnarea acesteia la o pedeapsă cu închisoarea de 1 an şi 8 luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani”, mai spun ofițerii DGA.
Femeia a obținut permisul de conducere în data de 6 iunie 2018 și a formulat denunțul împotriva instructorului pe 18 iunie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE