Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Prins la Iancu Jianu, după ce a spart o bancă în Italia
13.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 568

Un tânăr din Iancu Jianu, care era urmărit internațional, a fost prins de polițiștii din localitate. El și alți complici sunt acuzați că au furat dintr-un depozit din Italia un tractor și un autovehicul, iar cu ajutorul acestora au spart zidul unei bănci. Au furat de aici un bancomat și suma de 120.000 de euro.


Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale - Compartimentul Urmăriri, sprijiniți de cei de la Postul de Poliție Iancu Jianu și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au descins, în week-end, într-o locuință din comuna Iancu Jianu. Ei au prins un tânăr de 21 de ani, din localitate, urmărit internațional de autoritățile judiciare italiene, pentru infracțiunea de furt calificat.
„În fapt, bărbatul era căutat, întrucât la data de 27 aprilie 2018, în complicitate cu mai multe persoane, ar fi pătruns într-un depozit din Italia, de unde ar fi sustras un tractor și un autovehicul. Folosind aceste vehicule, bărbatul și ceilalți complici ar fi spart zidul unei bănci de unde ar fi sustras un bancomat și suma de 120.000 de euro“, apare în comunicatul Poliției Olt.
Polițiștii l-au prezentat pe bărbat procurilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de apel Craiova. A fost dispusă reținerea acestuia pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi predat autorităților italiene.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE