Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accidentați pe trecere
10.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1431

Trei persoane au ajuns la spital, în această după amiază, în urma a două accidente de circulație petrecute la Slatina. Un băiat de 15 ani și două femei au fost lovite în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Ambele incidente au avut loc pe bulevardul A.I Cuza, spre Gara Slatina. Polițiștii îi cercetează acum pe șoferi.


Două accidente de circulație au avut loc în această după amiază, în municipiul Slatina. Primul s-a întâmplat pe trecerea de pietoni din zona magazinului VMG, situată pe bulevardul A.I Cuza spre Gară. Două femei, în vârstă de 46 și 51 de ani, din localitate, care traversau strada, au fost lovite de o autoutiliatră condusă de un bărbat tot din Slatina.
Cele două femei au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Spitalul din Slatina.
Un alt accident de circulație a avut tot pe bulevardul A.I. Cuza, în apropiere de primul, chiar în fața bisericii de la Gară. Un tânăr de 15 ani a fost lovit de un autoturism, pe trecerea de pietoni. Polițiștii contină cercetările în ambele cazuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019