Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accident spectaculos la Pădurea Sarului
08.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1049

Un tânăr a ajuns la spital, iar două mașini au fost avariate, în urma unui accident de circulație, produs astăzi, pe Drumul Național 65, la Pădurea Sarului. Un pompier din Mehedinți, aflat în trafic, a intervenit și a acordat primul ajutor victimei. Mai bine de o oră, traficul rutier s-a desfășurat pe o singură bandă, între Balș și Slatina.


Accident spectaculos, astăzi, pe Drumul Național 65, la Pădurea Sarului. Două mașini în care se aflau opt persoane s-au ciocnit violent. Potrivit polițiștilor, unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un alt autoturism.
În urma accidentului, ambele mașini au ieșit în afara părții carosabile. Un tânăr de 30 de ani, din Craiova, a fost rănit. Un pompier din Mehedinți care se afla în trafic, a intervenit imediat și a acordat primul ajutor victimei.
Celelalte persoane aflate în cele două autoturisme nu au necesitat acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii îl cercetează pe șoferul care a provocat accidentul. Traficul rutier între Slatina și Balș s-a desfășurat cu dificultate mai bine de o oră.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019