Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A murit înghețat pe stradă
08.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1695

Un bărbat din Slatina a murit înghețat, în această dimineață, în parcarea unei societăți de pe platforma industrială a orașului. El a fost găsit de angajații fabricii, care au sunat la 112. Soția bărbatului îl căutase toată noaptea prin oraș, la spital, la rude, și abia în această dimineață a aflat de la poliție ce s-a întâmplat.


Un slătinean în vârstă de 66 de ani a murit înghețat, în această dimineață, în parcarea din zona fostei IPA, aflată la marginea orașului. Nimeni nu știe cum a ajuns bărbatul acolo, nici măcar familia sa, care l-a căutat toată noaptea. Soția acestuia crede că a murit înghețat.
Medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt spun că bărbatul era mort de câteva ore.
Medicii cred că bărbatul, fie a murit de frig, fie a făcut stop cardio-respirator. Legiștii urmează să stabilească cu exactitate cauza decesului.
Familia spune că bărbatul avea probleme de sănătate. Poliția continuă cercetările.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019