Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A murit înghețat pe stradă
08.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1645

Un bărbat din Slatina a murit înghețat, în această dimineață, în parcarea unei societăți de pe platforma industrială a orașului. El a fost găsit de angajații fabricii, care au sunat la 112. Soția bărbatului îl căutase toată noaptea prin oraș, la spital, la rude, și abia în această dimineață a aflat de la poliție ce s-a întâmplat.


Un slătinean în vârstă de 66 de ani a murit înghețat, în această dimineață, în parcarea din zona fostei IPA, aflată la marginea orașului. Nimeni nu știe cum a ajuns bărbatul acolo, nici măcar familia sa, care l-a căutat toată noaptea. Soția acestuia crede că a murit înghețat.
Medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt spun că bărbatul era mort de câteva ore.
Medicii cred că bărbatul, fie a murit de frig, fie a făcut stop cardio-respirator. Legiștii urmează să stabilească cu exactitate cauza decesului.
Familia spune că bărbatul avea probleme de sănătate. Poliția continuă cercetările.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019