Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Țigări de contrabandă confiscate de polițiști
10.12.2018
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 464

Peste 3.300 de țigarete de contrabandă au fost confiscate de polițiști, de la două societăți comerciale din localitățile Crâmpoia și Optași Măgura. Oamenii legii au mers în control și au descoperit nereguli privind comercializarea țigărilor. Administratorii celor două societăți s-au ales cu dosar penal.


Au fost controale, ieri, în județul Olt, privind comercializarea țigărilor. Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au verificat activitatea mai multor societăți comerciale din mediul rural. Două societăți din localitățile Crâmpoia și Optași Măgura au fost găsite cu nereguli, polițiștii confiscând mii de țigări de contrabandă.

Administratorii celor două societăți s-au ales cu dosar penal, pentru încălcarea prevederilor legii privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau de prestări servicii ilicite.

Oamenii legii au aplicat și două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.000 de lei. De asemenea, un alt agent economic a fost sancționat cu 20.000 de lei, pentru că nu utiliza aparatul de marcat fiscal. Ca măsură complementară a fost suspendată activitatea societății respective, polițiștii confiscând și suma de 394 de lei.  

tigari politie contrabanda
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE