Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Recompensați pentru performanță
10.12.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 952

Consiliul Județean a premiat astăzi peste 400 de elevi și profesori care au obținut rezultate la fazele naționale și internaționale ale unor olimpiade școlare, dar și la competiții sportive de nivel înalt. Cele mai consistente premii revin elevelor care au participat cu succes la balcaniada de matematică și la olimpiada internațională de lectură.


Imnul învingătorilor a răsunat astăzi, de pe scena sălii de spectacole a Palatului Copiilor, pentru 445 de profesori și elevi care au reprezentat cu cinste Oltul în țară, dar li peste hotare. Fie că au luat parte la concursul de top de matematică, fie că au obținut rezultate de excepție în domeniul sportiv, cu toții au fost premiați în această după-amiază, de Consiliul Județean, în cadrul unui eveniment organizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar.

Emoționați și în același timp onorați că eforturile le sunt recunoscute, dascălii și elevii au urcat pe rând pe scenă, să își ridice premiile.
Diana Țolu, fostă elevă a Școlii Eugen Ionescu a primit din partea autorităților județene un premiu în valoare de 6.000 lei, după ce s-a clasat pe locul I, la Balcaniada de Matematică. 5.000 lei i-au fost oferiți de Consiliul Județean Adelinei Popescu, elevă la Colegiul Ion Minulescu, după ce a reușit să obțină locul II la Olimpiada internațională de lectură. Valoarea totală a premiilor a depășit 180.000 lei, banii fiind împărțiți între 266 de elevi olimpici și 179 de profesori îndrumători.
 

consiliul judetean premii recompensă
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE