Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olteni reținuți pentru furturi în Luxemburg
07.11.2018
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 510

Polițiștii de investigații criminale au pus în executare două mandate europene de arestare, emise de autoritățile din Luxemburg.


Acestea au fost emise pe numele a doi bărbați, de 24 și de 32 de ani, din localitățile Dobrosloveni și Slatina, pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat și pentru participarea la grup infracțional organizat.
Bărbații au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a dispus reținerea lor pentru 24 ore în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Dolj.
Cei doi vor fi prezentați la Curtea de Apel Craiova, în vederea predării acestora către autoritățile judiciare din Luxemburg.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019