Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tâlhăriți și chinuiți în propria locuință
04.11.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1981

Doi concubini din comuna Brebeni, de 67, respectiv, 73 de ani, au fost bătuți, chinuiți, și lăsați în agonie, în propria locuință. Agresorul ar fi o rudă a acestora, care i-a tâlhărit și a plecat cu suma de 600 de lei. Victimele se află internate la Spitalul de Urgență din Craiova, iar anchetatorii îl caută acum pe agresor. Oamenii legii spun că există un cerc de suspecți, iar printre ei se află și nepotul celor doi.


Nenorocirea s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă. Cei doi s-au trezit cu agresorul în casă. Acesta i-a amenințat cu moartea și i-a lovit cu pumnii și picioarele minute în șir, fără pic de milă pentru a obține bani de la ei. Victimele au stat în frig și pline de sânge până dimineața, când o vecină a sunat la 112 și a anunțat incidentul.
Cei doi concubini au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Ulterior, au fost transferați la Spitalul de Urgență din Craiova, bărbatul fiind în stare critică. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Procurorii au reușit să stea de vorbă doar cu femeia, pentru a-l identifica pe agresor.
Potrivit anchetatorilor, victimele au fost lovite cu bestialitate cu pumnii și picioarele. Agresorul le-a furat apoi suma de 600 de lei. Anchetatorii spun că au un cerc de suspecți, iar printre ei se află și nepotul femeii.
Pentru fapta sa, agresorul riscă ani buni de închisoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE