Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accident violent la Studina
05.11.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 453

Două persoane au fost rănite, într-un grav accident de circulație, petrecut duminică dimineață, în localitatea Studina. Două autoturisme s-au lovit violent, iar una dintre victime a rămas încarcerată. Potrivit polițiștilor, un șofer nu s-a asigurat la plecarea de pe loc și a fost acroșat de o mașină care circula regulamentar.


Mașinile s-au făcut praf în urma impactului. Unul dintre conducătorii auto și un pasager au fost răniți și au fost transportați la spital. Conducătorul auto care a provocat accidentul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, iar cel care se deplasa regulamentar, pentru conducere sub influența alcoolului, acesta având o concentrație de 0.69 mg/l alcool în aerul expirat.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019