Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A făcut praf mașina clientului
02.11.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 666

Trei tineri din comuna Ianca au văzut moartea cu ochii, noaptea trecută, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac. Șoferul, în vârstă de 18 ani, nu avea permis de conducere. El era mecanic auto și luase autoturismul unui client să se plimbe împreună cu alți doi tineri, iar din cauza vitezei au făcut accident. Cel mai grav rănit a fost tânărul de la volan, care a rămas încarcerat. Mașina a fost făcută praf în urma accidentului.


Gest teribil al unui tânăr de 18 ani, din comuna Ianca. Acesta lucra ca mecanic auto și, deși nu avea permis de conducere, a luat mașina unui client, care i-o adusese la reparat, să se plimbe împreună cu alți doi tineri, de 18, respectiv 16 ani. Din cauza vitezei, tânărul a pierdut controlul volanului, a lovit o bancă și o masă, după care a intrat într-un copac. Impactul a fost unul violent.
Toți cei trei tineri au fost răniți. În starea cea mai gravă a fost șoferul, pe care pompierii l-au găsit încarcerat.
Ceilalți doi tineri au suferit răni mai ușoare. Toți trei au fost transportați ulterior la Spitalul de Urgență din Craiova. Șoferul teribilist este cercetat acum de poliție.
Tânărul va fi nevoit să suporte și cheltuielile pentru autoturismul pe care l-a distrus.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE