Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A făcut praf mașina clientului
02.11.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 659

Trei tineri din comuna Ianca au văzut moartea cu ochii, noaptea trecută, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac. Șoferul, în vârstă de 18 ani, nu avea permis de conducere. El era mecanic auto și luase autoturismul unui client să se plimbe împreună cu alți doi tineri, iar din cauza vitezei au făcut accident. Cel mai grav rănit a fost tânărul de la volan, care a rămas încarcerat. Mașina a fost făcută praf în urma accidentului.


Gest teribil al unui tânăr de 18 ani, din comuna Ianca. Acesta lucra ca mecanic auto și, deși nu avea permis de conducere, a luat mașina unui client, care i-o adusese la reparat, să se plimbe împreună cu alți doi tineri, de 18, respectiv 16 ani. Din cauza vitezei, tânărul a pierdut controlul volanului, a lovit o bancă și o masă, după care a intrat într-un copac. Impactul a fost unul violent.
Toți cei trei tineri au fost răniți. În starea cea mai gravă a fost șoferul, pe care pompierii l-au găsit încarcerat.
Ceilalți doi tineri au suferit răni mai ușoare. Toți trei au fost transportați ulterior la Spitalul de Urgență din Craiova. Șoferul teribilist este cercetat acum de poliție.
Tânărul va fi nevoit să suporte și cheltuielile pentru autoturismul pe care l-a distrus.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019