Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bărbați din Olt, morți în Portugalia
12.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3413

Doi bărbați din județul Olt au murit înecați în Portulagia. Cei doi se aflau la pescuit și au intrat în apă să facă o baie. Niciunul nu a mai ieșit la suprafață, iar pompierii le-au găsit trupurile a doua zi. Oltenii se aflau în străinătate de doar câteva zile, pentru a munci în agricultură, la cules de măsline. Familiile lor se pregătesc acum de înmormântare.


Tragedie în două familii din județul Olt. Un bărbat de 49 ani, din comuna Osica de Jos şi altul de 43 ani, din comuna Fălcoiu, au murit înecați în Barajul do Piso, din Portugalia. Cei doi plecaseră recent în străinătate să muncească, pentru a-și ajuta cu bani familiile rămase în țară. Marți au mers la pescuit și au vrut să facă o baie. Ambii au murit înecați. Tragedia s-a întâmplat sub ochii fiului unuia dintre bărbații morți, care a anunțat autoritățile. Trupurile celor doi au fost găsite miercuri la prânz. Familiile din Olt sunt răpuse de durere. Autoritățile vor să le dea o mână de ajutor pentru ca cei doi să fie înmormântați creștinește.
Şi autorităţile locale din comuna Fălcoiu vor ajuta financiar familia bărbatului mort în Portugalia. Trupurile celor doi bărbați vor fi aduse în țară imediat după ce rudele vor strânge banii necesari pentru repatriere.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE