Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rețineri după perchezițiile de la Brebeni și Balș
11.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 374

Doi bărbați din comuna Brebeni au fost reținuți de poliție, în urma perchezițiilor de ieri dimineață, desfășurate într-un dosar de furt. Cei doi au sustras dintr-un magazin din Câmpulung mai multe telefoane mobile și tablete, prejudiciul estimat fiind de 13.500 de euro. La audieri a fost adusă și cea de-a treia persoană implicată în dosar, aceasta având calitatea de martor.


Rețineri după perchezițiile care au avut loc ieri dimineață, în localitățile Balș și Brebeni din județul Olt. Trei bărbați au fost ridicați de poliție, iar în urma audierilor, doi dintre ei au fost reținuți.
Polițiștii din Argeș au descins ieri la locuințele suspecților, care sunt acuzați de furt calificat. Pe 10 octombrie, aceștia ar fi pătruns prin efracție în incinta unui magazin de pe raza municipiului Câmpulung de unde ar fi sustras telefoane mobile și tablete. Totodată, hoții sunt bănuiți că ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism cu numărere de înmatriculare false. În urma perchezițiilor de ieri, oamenii legii au găsit telefoanele și tabletele furate.
„Polițiștii au identificat peste 500 de telefoane mobile, tablete, laptop-uri, accesorii de telefonie mobilă, unelte și scule electrice. Peste 100 dintre acestea sunt susceptibile a proveni din infracțiuni de furt, sau au fost deținute fără documente de proveniență, iar pentru restul urmează a fi verificată proveniența“, se arată în comunicatul Poliției Argeș.

Cea de-a treia persoană ridicată de poliție este din orașul Balș. Împotriva sa nu a fost luată nicio măsură, bărbatul fiind doar audiat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE