Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Belșug la Slatina, de „Ziua Recoltei”
10.10.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1149

Aproximativ 140 de producători au venit astăzi la Slatina, la cea de-a doua ediție a „Zilei Recoltei”, pentru a-și expune roadele muncii de peste an. Legume, fructe, brânzeturi, preparate din carne, pâinea de țest, diverse sortimente de miere, cu toate se găsesc din belșug la prețuri accesibile la această mare sărbătoare. Nici cumpărătorii nu au întârziat să apară. Au venit dis de dimineață să viziteze standurile amplasate în aer liber.


Forfotă mare în această dimineață pe Esplanada Slatinei, acolo unde se desfășoară sărbătoarea toamnei, „Ziua Recoltei”. Este un eveniment mult așteptat de producători, care au posibilitatea să își expună cele mai frumoase fructe și legume din grădinile lor, dar și multe alte bunătăți pe care le pregătesc în gospodării, după rețete tradiționale. Expoziția de roade bogate a fost organizată anul acesta de Direcția pentru Agricultură Olt.
Startul celei de-a doua ediții a fost dat în această dimineață de către oficialii județului, care i-au îndemnat pe oameni să cumpere de la producătorii prezenți la eveniment.
În cea de-a doua parte a zilei, la sărbătoarea organizată la Slatina au venit reprezentanți ai Guvernului și Parlamentului.
Producătorii dau asigurări că marfa este proaspătă și de calitate și îi așteaptă pe cumpărători să se aprovizioneze pentru iarnă.
Cât despre cumpărători, nici aceștia nu au întârziat să apară. Mai întâi au verificat și au comparat prețurile.
Pe tot parcursul acestei sărbători, atmosfera va fi întreținută de Ansamblul folcloric „Doina Oltului”.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE