Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șeful de Post din Oboga, electrocutat la pescuit
11.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 802

Șeful Postului de Poliție din comuna Oboga a murit electrocutat, ieri după-amiază. Acesta se afla la pescuit în zona localității Criva, din Piatra Olt, și a atins cu undița firele de înaltă tensiune. O ambulanță l-a transportat imediat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, însă medicii nu l-au mai putut salva. Bărbatul lucra în cadrul Poliției Olt din anul 1989.


 Sfârșit tragic pentru șeful Postului de Poliție din comuna Oboga. Florea Șerbănoiu, în vârstă de 54 de ani, din Piatra Olt, a murit electrocutat în timp ce se afla la pescuit, pe malul râului Olt. Băiatul polițistului a fost cel care a sunat la 112 și a anunțat ambulanța.
Polițistul a fost adus imediat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde medicii au constatat decesul.

Din păcate, de la începutul anului, nu este primul astfel de caz. Medicii avertizează că, atât atingerea firelor de înaltă tensiune cu undița, dar și apropierea de acestea, sunt foarte periculoase.
Florea Șerbănoiu avea 54 de ani, era căsătorit și era tatăl a doi copii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018