Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șeful de Post din Oboga, electrocutat la pescuit
11.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 856

Șeful Postului de Poliție din comuna Oboga a murit electrocutat, ieri după-amiază. Acesta se afla la pescuit în zona localității Criva, din Piatra Olt, și a atins cu undița firele de înaltă tensiune. O ambulanță l-a transportat imediat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, însă medicii nu l-au mai putut salva. Bărbatul lucra în cadrul Poliției Olt din anul 1989.


 Sfârșit tragic pentru șeful Postului de Poliție din comuna Oboga. Florea Șerbănoiu, în vârstă de 54 de ani, din Piatra Olt, a murit electrocutat în timp ce se afla la pescuit, pe malul râului Olt. Băiatul polițistului a fost cel care a sunat la 112 și a anunțat ambulanța.
Polițistul a fost adus imediat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde medicii au constatat decesul.

Din păcate, de la începutul anului, nu este primul astfel de caz. Medicii avertizează că, atât atingerea firelor de înaltă tensiune cu undița, dar și apropierea de acestea, sunt foarte periculoase.
Florea Șerbănoiu avea 54 de ani, era căsătorit și era tatăl a doi copii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019