Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Minori prinși la furat de lemne
09.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 365

Zeci de copaci din Pădurea Strehareți au fost tăiați vineri, pentru a fi furați. Hoții, trei tineri de 14, 15 și 16 ani, au fost depistați de polițiștii locali înainte să plece cu lemnele și au fost prinși în colaborare cu Poliția Municipală. I-a dat de gol zgomotul produs de unul dintre arborii tăiați, care s-a prăbușit chiar atunci când oamenii legii treceau prin zonă.


 În miezul zilei, înarmați cu fierăstraie, trei minori din Slatina au intrat în Pădurea Strehareți să taie copaci. Au doborât zeci de arbori pe care nu au mai apucat să îi încarce în căruțe sau mașini, pentru că polițiștii locali i-au găsit și le-au stricat planurile.

Până să fie depistați de oamenii legii, hoții de lemne au distrus zeci de arbori din cele 20 de hectare de pădure aflate în proprietatea municipalității.
Polițiștii locali spun că vor intensifica patrulele în zona pădurii, chiar și în aceste luni de vară în care, de regulă, numărul furturilor de lemne este mic.

Până la clarificarea situației, lemnele se află în custodia firmei de spații verzi, Dezvoltare Urbană Slatina. Cei trei tineri vor răspunde penal pentru faptele lor, chiar dacă sunt minori.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018