Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Minori prinși la furat de lemne
09.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 431

Zeci de copaci din Pădurea Strehareți au fost tăiați vineri, pentru a fi furați. Hoții, trei tineri de 14, 15 și 16 ani, au fost depistați de polițiștii locali înainte să plece cu lemnele și au fost prinși în colaborare cu Poliția Municipală. I-a dat de gol zgomotul produs de unul dintre arborii tăiați, care s-a prăbușit chiar atunci când oamenii legii treceau prin zonă.


 În miezul zilei, înarmați cu fierăstraie, trei minori din Slatina au intrat în Pădurea Strehareți să taie copaci. Au doborât zeci de arbori pe care nu au mai apucat să îi încarce în căruțe sau mașini, pentru că polițiștii locali i-au găsit și le-au stricat planurile.

Până să fie depistați de oamenii legii, hoții de lemne au distrus zeci de arbori din cele 20 de hectare de pădure aflate în proprietatea municipalității.
Polițiștii locali spun că vor intensifica patrulele în zona pădurii, chiar și în aceste luni de vară în care, de regulă, numărul furturilor de lemne este mic.

Până la clarificarea situației, lemnele se află în custodia firmei de spații verzi, Dezvoltare Urbană Slatina. Cei trei tineri vor răspunde penal pentru faptele lor, chiar dacă sunt minori.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019