Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Autospecială ISU, răsturnată în misiune
09.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1186

O autospecială a pompierilor de la Garda Vișina s-a răsturnat, astăzi, în timpul unei misiuni. Incidentul s-a petrecut pe Drumul Național 54, în localitatea Grojdibodu.


Potrivit reprezentanților ISU Olt, echipajul se deplasa la un supermarket, pentru o misiune de recunoaștere. Patru pompieri au ajuns la spital, în urma accidentului. Poliţiştii spun că șoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum și s-a răsturnat într-o curbă. Autospeciala, în valoare de 250.000 de euro, a fost achiziționată în 2012, printr-un program pe fonduri europene. Cei de la ISU evaluează pagubele.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019