Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Autospecială ISU, răsturnată în misiune
09.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1152

O autospecială a pompierilor de la Garda Vișina s-a răsturnat, astăzi, în timpul unei misiuni. Incidentul s-a petrecut pe Drumul Național 54, în localitatea Grojdibodu.


Potrivit reprezentanților ISU Olt, echipajul se deplasa la un supermarket, pentru o misiune de recunoaștere. Patru pompieri au ajuns la spital, în urma accidentului. Poliţiştii spun că șoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum și s-a răsturnat într-o curbă. Autospeciala, în valoare de 250.000 de euro, a fost achiziționată în 2012, printr-un program pe fonduri europene. Cei de la ISU evaluează pagubele.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018