Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tragedie rutieră la Redea
14.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1543

Tragedie, în această după-amiază, în localitatea Redea, din județul Olt. Trei oameni au murit, iar alte două persoane, printre care un copil de 12 ani, au fost grav rănite, într-un accident rutier.


 Victimele se aflau într-un taxi, care a lovit în plin un stâlp de electricitate. Șoferul și doi pasageri, cu vârste cuprinse între 19 și 78 de ani, au murit pe loc. Copilul de 12 ani a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgență din Craiova, în stare gravă, iar o femeie de 49 de ani a fost dusă cu ambulanța la Spitalul din Caracal. Accidentul s-a produs din cauza vitezei, au stabilit polițiștii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024