Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cinci dintr-o lovitură
14.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2253

Cinci oameni au ajuns la spital, în acest weekend, în urma unui accident de circulație, produs în localitatea Rotunda. Un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit violent, după ce unul dintre șoferi a schimbat brusc direcția de mers, fără să se asigure. Un tânăr de 34 de ani a fost dus în stare gravă la spitalul din Craiova.


 Accidentul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul prânzului, în comuna Rotunda. Potrivit polițiștilor, unul dintre șoferi a virat stânga fără să se asigure și a lovit un alt vehicul, care circula regulamentar.
Cinci oameni, o femeie și patru bărbați, cu vârste cuprinse între 34 și 63 de ani, toți din localitatea Rotunda, au ajuns la spital în urma impactului violent.
Mai grav rănit a fost un tânăr de 34 de ani, care a fost transport la Spitalul de Urgență din Craiova. Polițiștii continuă cercetările.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019