Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinean reținut pentru agresiune sexuală
10.05.2018
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 2408

Un bărbat de 45 de ani din Slatina a fost reținut pentru agresiune sexuală. El este acuzat că a încercat să profite de o fetiță de 12 ani, vecină de cartier, pe care a ademenit-o în scara unui bloc.


 Fapta s-ar fi petrecut aseară, iar mama copilei este cea care a sesizat poliția, la 112.
Astăzi, bărbatul a fost ridicat de la domiciliu și audiat timp de mai multe ore. Fetița și părinții acesteia au fost și ei audiați, dar și alți copii cu care fata se juca în momentul în care bărbatul a acostat-o.
După aproape opt ore de audieri, pe numele bărbatului a fost emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Slătineanul este căsătorit și are doi copii.
Vom reveni cu detalii în ediția de mâine a știrilor OltTv.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019