Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Condamnări pentru agresorii polițiștilor din Spineni
19.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 769

Agresorii polițiștilor din comuna Spineni și-au primit sentința. Doi dintre cei cinci inculpați, care în 2017 au bătut trei polițiști, au fost condamnați la închisoare cu executare.


 Aceștia au de executat 2 ani și 7 luni, respectiv, 1 an și 6 luni. Ceilalți trei agresori au fost achitați. Decizia Judecătoriei Slatina nu este însă definitivă. Incidentul s-a întâmplat în octombrie 2017, când cei trei polițiști au intervenit să aplaneze un scandal, în localitatea Spineni. Inculpații i-au agresat pe oamenii legii, iar unul dintre polițiști s-a ales cu piciorul rupt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019