Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Arestat pentru furt de arbuști ornamentali
17.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 5452

Un bărbat din Slatina a fost reținut de poliție, după ce a încercat să fure arbuști ornamentali. Totul s-a întâmplat pe spațiul verde de la ieșirea din Slatina, spre Podul Olt. Un șofer a fost cel care l-a văzut pe bărbat și a anunțat polițiștii locali. În această după-amiază, instanța de judecată a hotărât arestarea sa pentru 30 de zile, în situația în care bărbatul este recidivist.


 Bărbatul a fost prins la furat de pomi ornamentali vineri seară. Un șofer care alimenta la o benzinărie din zonă a văzut totul și a sunat la poliție.
Bărbatul a fost predat Poliției municipiului Slatina, care l-a reținut pentru 24 de ore.
Polițiștii locali spun că se confruntă des cu astfel de situații. Persoane de diferite vârste rup florile și arbuștii ornamentali din oraș, sau le smulg din rădăcini, și le iau acasă.
Dacă până acum polițiștii locali aplicau mai mult avertismente, de ceva timp au trecut la amenzi, pentru a preveni acest gen de fapte.
Multe astfel de furturi au fost observate de angajații de la Sistemul de camere video pentru monitorizarea orașului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019