Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slatina: Arestat pentru furt de arbuști ornamentali
17.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 5338

Un bărbat din Slatina a fost reținut de poliție, după ce a încercat să fure arbuști ornamentali. Totul s-a întâmplat pe spațiul verde de la ieșirea din Slatina, spre Podul Olt. Un șofer a fost cel care l-a văzut pe bărbat și a anunțat polițiștii locali. În această după-amiază, instanța de judecată a hotărât arestarea sa pentru 30 de zile, în situația în care bărbatul este recidivist.


 Bărbatul a fost prins la furat de pomi ornamentali vineri seară. Un șofer care alimenta la o benzinărie din zonă a văzut totul și a sunat la poliție.
Bărbatul a fost predat Poliției municipiului Slatina, care l-a reținut pentru 24 de ore.
Polițiștii locali spun că se confruntă des cu astfel de situații. Persoane de diferite vârste rup florile și arbuștii ornamentali din oraș, sau le smulg din rădăcini, și le iau acasă.
Dacă până acum polițiștii locali aplicau mai mult avertismente, de ceva timp au trecut la amenzi, pentru a preveni acest gen de fapte.
Multe astfel de furturi au fost observate de angajații de la Sistemul de camere video pentru monitorizarea orașului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018

Planuri pentru Baza sportivă de la Școala 5

Baza sportivă de lângă Școala 5 ar putea redeveni locul în care copiii și tinerii din Slatina să joace fotbal, cum jucau cu ani în urmă. Terenul și tribunele, lăsate în paragină, aparțin Ministerului Tineretului și Sportului, dar municipalitatea speră într-o schimbare a legislației, care să permită preluarea acestor baze. La Slatina, primăria vrea să refacă terenul și tribunele, după ce va amenaja sub ele o parcare.
23 Mai 2018