Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Un mort și doi răniți pe DN 65
12.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1120

Accident teribil, în această dimineață, pe Drumul Național 65, între localitățile Colonești și Negreni. Un bărbat și-a pierdut viața, iar alte două persoane au fost rănite, în urma coliziunii dintre un TIR și o autoutilitară. Circulația între Slatina și Pitești a fost îngreunată timp de două ore.


 Tragedia a fost provocată de un tânăr de 27 de ani, din județul Dolj, care a intrat cu autoutilitara pe contrasens și s-a ciocnit cu un TIR.
Cele două persoane rănite au 37, respectiv 53 de ani și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Intervenția pompierilor a fost dificilă, victimele fiind scoase cu greu dintre fiarele contorsionate.
În urma accidentului, circulația în zonă a fost îngreunată timp de două ore. Pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de mașini pe o distanță de câțiva kilometri.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019