Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crimă la Izvoarele
12.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2671

Crimă în comuna Izvoarele din județul Olt. Un bărbat și-a bătut o rudă cu pumnii și picioarele, provocându-i mai multe fracturi, pentru că nu s-au înțeles cine să suporte cheltuielile pentru întreținere. Victima a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență din Craiova, iar după o săptămână a decedat. Agresorul a fost reținut de anchetatori.


 Scandalul s-a întâmplat pe 1 aprilie. Cei doi bărbați din comuna Izvoarele s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat. Inițial, victima l-a amenințat pe agresor cu un cuțit. Acesta din urmă i-a luat cuțitul din mână și l-a lovit cu pumnii și picioarele minute în șir.
Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.
Agresorul a fost reținut, ieri, pentru 24 de ore, iar astăzi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au cerut arestarea preventivă. Agresorul riscă să își petreacă tot restul vieții după gratii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019