Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Scandal în curtea Spitalului, de Paște
10.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3471

Scandal în curtea Spitalului Județean de Urgență Slatina, în ziua de Paște. Două familii de romi s-au luat la ceartă și a fost nevoie de intervenția Poliției și a Jandarmeriei, pentru calmarea spiritelor.


 Conflictul a izbucnit pentru un copil, care a căzut din căruță și a fost adus la Urgențe cu răni. Scandalagii au fost percheziționați de oamenii legii, care au vrut să se asigure că nu au arme albe asupra lor. Unul dintre tineri a fost amendat de jandarmi, cu 1.500 de lei, iar alți doi, de poliție, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019