Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Scandal în curtea Spitalului, de Paște
10.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3428

Scandal în curtea Spitalului Județean de Urgență Slatina, în ziua de Paște. Două familii de romi s-au luat la ceartă și a fost nevoie de intervenția Poliției și a Jandarmeriei, pentru calmarea spiritelor.


 Conflictul a izbucnit pentru un copil, care a căzut din căruță și a fost adus la Urgențe cu răni. Scandalagii au fost percheziționați de oamenii legii, care au vrut să se asigure că nu au arme albe asupra lor. Unul dintre tineri a fost amendat de jandarmi, cu 1.500 de lei, iar alți doi, de poliție, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018