Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
A încercat să mituiască un polițist
09.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 256

Un bărbat din orașul Buftea a fost pus sub control judiciar de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Acesta a încercat să mituiască un polițist de la Serviciul Rutier Slatina, care voia să îi ridice plăcuțele de înmatriculare întrucât nu avea asigurare.


 Pe 8 Martie, procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de un bărbat, de 46 de ani din Buftea, pe o durată de 60 de zile, pentru infracţiunea de dare de mită.
„În fapt, s-a reţinut că, la data de 08.03.2018, inculpatul C.R.R. a fost oprit în trafic, pe raza mun. Slatina, de către un agent de poliţie din cadrul Biroului Rutier, iar în momentul în care i s-a comunicat că îi vor fi ridicate plăcuţele cu numărul de înmatriculare al autoturismului cu care se deplasa, întrucât nu avea o asigurare de răspundere civilă valabilă, a introdus o bancnotă de 100 lei în buzunarul uniformei de serviciu a agentului de poliţie, acesta refuzând primirea banilor”, se precizează în comunicatul Parchetului Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018