Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Percheziții la Slatina și Vișina
14.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 819

Percheziții de amploare au avut loc în această dimineață, în Olt, Vâlcea, Teleorman, Ilfov și în municipiul București, într-un dosar de evaziune fiscală și spălarea banilor. Infracțiunile ar fi fost comise în domeniul prestărilor de servicii de consultanţă. Trei dintre percheziții au fost făcute la Slatina și una în comuna Vișina. Este vizată o grupare ai căror membri au fost ridicați de poliție și duși la audieri.


 Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus în aplicare 11 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Olt, Vâlcea şi Teleorman. Alte 12 mandate de aducere au fost puse în executare, într-un dosar privind săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală şi spălarea banilor, în domeniul prestărilor de servicii de consultanţă.
„Din datele şi probele administrate, în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii au înregistrat în evidenţa contabilă a unor societăţi comerciale şi au declarat organelor fiscale achiziţii fictive de servicii, de la societăţi comerciale cu comportament de tip “fantomă”, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscal“, se arată în comunicatul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 1.500.000 de lei. Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 1.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE