Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Rețineri după perchezițiile de la firma Șpak
08.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2477

Trei persoane au fost reținute în urma perchezițiilor desfășurate, ieri dimineață, într-un dosar de evaziune fiscală cu produse din carne. Polițiștii au descins în șase locații din județele Olt, Dolj și Argeș. Au fost vizate societăți comerciale și persoane implicate în acest dosar. O percheziție a avut loc și la firma de mezeluri Șpak, din comuna Valea Mare. Administratorul și doi directori ai societății au fost reținuți de poliție.


 Cinci persoane au fost audiate, ieri, la Sediul Poliției din Argeș, în urma perchezițiilor desfășurate în județele Olt, Dolj și Argeș, într-un dosar de evaziune fiscală cu produse din carne. În urma audierilor, trei dintre persoanele vizate au fost reținute pentru 24 de ore. Toți trei sunt angajați ai firmei de mezeluri Șpak, din comuna Valea Mare. Potrivit reprezentanților Poliției Argeș, o parte dintre aceștia vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
„Din cercetări a reieșit că, în perioada august – noiembrie 2017, administratorii unei societăți comerciale, cu profil de activitate comerț cu produse din carne, ar fi omis în totalitate sau în parte să evidențieze în registrele contabile operațiunile comerciale efectuate”, se arată în comunicatul Poliției Române.
Prejudiciul creat depășește 450.000 de lei, reprezentând impozit pe profit și TVA.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018