Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Foc de artificii” cu dosare penale
09.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 392

Peste 1.000 de kilograme de obiecte pirotehnice confiscate și 30 de dosare penale întocmite de poliție și jandarmi. Este bilanțul acțiunii „Foc de artificii”, desfășurată în perioada sărbătorilor. Oltul se află printre județele fruntașe la confiscarea de obiecte pirotehnice, spun reprezentanții Poliției Olt.


 În acest sezon, polițiștii au efectuat 84 de acţiuni și controale în complexe, pieţe şi alte obiective și au verificat activitatea a 19 societăți comerciale autorizate să comercializeze articole pirotehnice sau să execute focuri de artificii.
Controalele au vizat modul în care sunt respectate prevederile legislaţiei în vigoare de societăţile comerciale autorizate, care desfăşoară operaţiuni cu articole pirotehnice, precum şi identificarea și sancționarea persoanelor fizice și juridice neautorizate, care comercializează ambulant articole pirotehnice. La Slatina, polițiștii au capturat cea mai mare cantitate de obiecte pirotehnice.
Petardele de orice fel sunt interzise la vânzare în România. Acestea sunt aduse din China și Cehia, unde compercializarea lor este liberă, spun polițiștii. Și jandarmii au prins mai multe persoane care vindeau petarde.
Reprezenții IPJ spun că Oltul se află printre județele cu cea mai mare captură de obiecte pirotehnice. Acestea au fost depozitate în camera de corpuri delicte din cadrul Poliției și urmează să fie distruse.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018