Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vulcanizările din Slatina, amendate la greu
19.11.2017
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 1196

Vulcanizările din Slatina au fost controlate, în weekend, de poliție și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt. Aceștia au verificat vânzarea și montarea cauciucurilor de iarnă. În urma controalelor, polițiștii au găsit mai multe nereguli, iar pentru o firmă s-a dispus suspendarea activității.


Amenzi în valoare de peste 500.000 lei au fost aplicate, în week-end, de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt. Aceștia au luat la rând vulcanizările din Slatina, pentru a verifica dacă sunt nereguli în ceea ce privește montarea anvelopelor de iarnă. Mai multe societăți comerciale au fost descoperite cu probleme.
La vulcanizarea unde nu funcționa casa de marcat, polițiștii au dispus suspendarea activității și confiscarea sumei de 390 de lei. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterii faptelor ilicite săvârșite de societățile comerciale, care au ca obiect de activitate vulcanizări auto.
 

vuclanizari controale politie ITM
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE