Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Anchetă pentru copiii Melaniei Renghea
10.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1918

Relu Renghea, soțul fostei polițiste Melania Renghea, condamnată la închisoare pentru tentativă de omor, s-a sinucis aseară în locuința din satul Proaspeți, comuna Curtișoara. Acesta a fost găsit de soacra sa, spânzurat de un pom. Polițista se află la închisoare, iar bărbatul avea grijă de cei trei copii ai lor. Micuții sunt acum în grija părinților femeii, iar reprezentanții Protecției Copilului au demarat astăzi o anchetă, pentru a stabili cui vor fi încredințați minorii.


 Tragedia s-a petrecut aseară. Relu Renghea, în vârstă de 33 de ani, locuia în satul Proaspeți din comuna Curtișoara, după ce soția sa, Melania Renghea, a fost arestată în mai 2016 pentru tentativă de omor. Aseară, bărbatul ar fi rugat-o pe soacra sa să îi aducă țigări. Când s-a dus la el, femeia l-a găsit spânzurat în curtea casei. A sunat la 112, dar medicii de pe ambulanța sosită fața locului nu au mai putut să îl salveze.
Astăzi a fost efectuată necropsia, iar medicii legiști au stabilit că decesul a survenit brutal.
Cei trei copii ai familiei Renghea au rămas pe drumuri. Astăzi, reprezentanții Protecției Copilului Olt au demarat o anchetă, privind încredințarea minorilor. Deocamdată, ei se află în grija bunicilor materni.
În prezent, Melania Renghea se află în arestul Penitenciarului de Maximă Siguranță din Craiova, unde își ispășește pedeapsa de cinci ani de închisoare. Ea a fost condamnată definitiv, anul trecut, de Curtea de Apel Craiova, după ce în 2012 l-a înjunghiat pe fostul său șef, comisarul Gheorghe Barbu. Melania Renghea și-a motivat gestul aducând acuzații de hărțuire sexuală la adresa lui Barbu, dar și a altor șefi din Poliția Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018