Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Cazul “Cascheta”, neelucidat
08.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 532

Cazul unei caschete de polițist care a apărut în imagini la o petrecere din localitate Sprâncenata, nu a fost încă elucidat de oamenii legii. După două săptămâni de cercetări, reprezentanții Poliției Olt au declarat că nu au reușit să-l identifice pe polițistul căruia îi aparține cascheta. Atât polițiștii de la Postul din Sprâncenata, cât și petrecăreții au fost audiați, iar aceștia din urmă au declarat că ar fi găsit-o, pur și simplu.


În urmă cu două săptămâni, un filmuleț făcea furori pe internet. În imagini apare un tânăr care are o caschetă de poliție pe cap. Nimeni nu știe însă cui aparține aceasta. Imaginile au ajuns și la Reprezentanții Poliției Olt, care au declarat că, atât polițiștii de la postul din Sprâncenata, cât și petrecăreții, au fost audiați, dar nu s-a stabilit dacă vreunul dintre oamenii legii ar fi luat parte la petrecere.
Reprezentanții IPJ Olt spun că, dacă se va stabili că această casheta aparține vreunui polițist, vor fi luate măsuri împotriva acestuia.
 


Șofer mort în accident la Valea Mare

Un bărbat și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație petrecut, ieri, pe DN 65, în localitatea Valea Mare. Acesta conducea o autoutilitară, când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind un autoturism. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Autoutilitara s-a răsturnat peste autoturism, iar șoferul acesteia a rămas încarcerat. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional.
20 Nov 2017