Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Vlaicu Vodă”│Pregătiți de examen, indiferent de scenariu
23.09.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 239

Copiii trebuie să învețe chiar și în condiții de pandemie, mai ales cei care au în față un examen dificil. Elevii Școlii Gimnaziale „Vlaicu Vodă” s-au apucat deja de pregătirea pentru examen și, spun ei, vor să fie printre cei mai buni, indiferent de scenariul de funcționare. Cu toate acestea, preferă învățământul clasic. Și asta pentru că mediul online are, în continuare, multe sincope.


 Semaforul școlar a început și în județul Olt. Zeci de clase, dar și câteva școli au intrat deja în mediul online, iar orele de curs se desfășoară în condiții de pandemie. Unitățile de învățământ trebuie să fie pregătite pentru orice scenariu de funcționare. La Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” din Slatina, conducerea a făcut toate eforturile pentru a le asigura copiilor cele mai bune condiții de învățare.
Copiii spun că sunt pregătiți pentru orice fel de scenariu. Cei de-a opta preferă, totuși, școala fizică, deoarece rigoarea și metodele de predare sunt mult mai eficiente.
Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației, examenul de Evaluare Națională se va desfășura în zilele de 14 și 16 iunie, cu probele la limba și literatura română și matematică.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021