Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Când se încheie vacanța de Paște?
27.04.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 269

După o lună de vacanță, elevii de toate vârstele se vor întoarce, în curând, în băncile școlii. Excepție fac copiii de clasele a VIII – a și a XII – a, care vor beneficia de cinci zile libere în plus. Începerea orelor de curs va fi din nou condiționată de scenarii de funcționare, astfel că tinerii nu vor scăpa de semaforul școlar.


 Pentru copiii de grădiniță și cei din clasele I – IV, dar și pentru o parte din clasele gimnaziale și de liceu, vacanța de o lună de zile se apropie de final. Potrivit noului calendar aprobat de Ministerul Educației, pentru ei, școala va începe în data de 5 mai.
Întoarcerea elevilor în bănci va fi din nou restricționată de semaforul școlar. Asta înseamnă că lista cu scenariile de funcționare a fiecărei localități în parte va fi actualizată săptămânal.
Anul acesta, semestrul al II-lea va fi redus cu o săptămână pentru toate clasele, cu excepția claselor terminale. Grupele din învățământul preșcolar, clasa pregătitoare, clasele I-VII și clasele IX- XI vor finaliza semestrul în data de 25 iunie, în loc de 18 iunie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021