Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ore interactive pe timp de pandemie
03.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 340

În contextul pandemic actual, tehnologia a devenit cel mai bun prieten al elevilor și al cadrelor didactice. Școlile din Olt au început să achiziționeze diverse echipamente IT, care să faciliteze educația la distanță. La Școala Gimnazială „Ștefan Protopopescu”, Primăria Slatina a investit într-un laborator de informatică mobil și modern, dotat cu 33 de laptopuri.


Școala, așa cum o știm cu toții, s-a schimbat radical. Orele față în față sunt o raritate, iar mediul online a devenit cel mai facil mod de comunicare la distanță. Școlile din județul Olt sunt în plin proces de modernizare a echipamentelor IT, astfel încât, copiii să beneficieze de cele mai bune condiții de învățare. La Școala Gimnazială „Ștefan Protopopescu”, conducerea unității a venit cu o idee inedită: cumpărarea unui laborator de informatică mobil. Pentru că investiția era una costisitoare, Primăria Slatina a alocat bani din bugetul local pentru a acoperi în întregime suma necesară pentru achiziționarea acestor echipamente.
Elevii au la dispoziție 33 de chromebook-uri moderne pe care să le folosească, atât la orele față în față, cât și atunci când sunt în mediul online.
Potrivit directorului școlii, Primăria Slatina a depus deja un proiect pe fonduri europene prin care se dorește achiziționarea de tablete pentru toți elevii unității.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE