Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Elevii de la Greceanu excelează și la istorie
10.02.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 711

Este al treilea an consecutiv când elevii Colegiului Național „Radu Greceanu” câștigă trofeul concursului „Școala cu ceas”, la istorie. Profesorul Daniela Ilie înregistrează în fiecare an performanțe notabile cu elevii săi pasionați de istorie. În acest an, 4 eleve din clasa a VI-a au reușit să urce pe podiumul acestei competiții.


Pasiunea pentru o anumită materie și dragostea pentru copii sunt două elemente esențiale care duc la performanță. Profesorul Daniela Ilie reușește să transmită această pasiune elevilor săi, pe care îi ajută să descopere secretele istoriei lumii, cu pricepere și răbdare. Astfel, an după an, elevii Colegiului Național „Radu Greceanu” reușesc să urce pe podiumul celor mai importante competiții naționale de istorie.
Elevele care au reușit să se claseze pe primele locuri la concursul național „Școala cu ceas”, desfășurat la Râmnicu Vâlcea, spun că istoria a devenit o pasiune, nu doar o materie din orar.
Campionii „Școlii cu ceas” își doresc să participe și anul următor la acest concurs și vor munci din greu pentru a cuceri noi premii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE