Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cu emoții, pe drumul cunoașterii
08.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 977

A sunat din nou clopoțelul, cu emoții, dar și cu bucurii pentru copii, părinți și dascăli. Într-o mare de flori și zâmbete, prichindeii de la clasa pregătitoare au pornit pe drumul cunoașterii, într-un an școlar care nu seamănă cu cele de până acum. La Slatina, printre copiii care au pășit pentru prima dată într-o sală de clasă a fost și fiul cel mare al primarului Emil Moț, David, care s-a așezat în bancă împreună cu fratele lui mai mic, Alexandru.


Într-o atmosferă înălțătoare, care vestește un nou început, școlile din Slatina și-au deschis astăzi porțile pentru miile de copii, părinți și dascăli. A fost o zi cu totul specială atât pentru cei mai mici școlari, care au pornit într-o nouă aventură, cât și pentru ceilalți, care s-au bucurat că și-au revăzut colegii. La „Minulescu”, festivitatea de deschidere a anului școlar a fost organizată pe terenul de sport, în prezența prefectului Angela Nicolae şi a inspectorului școlar general, Adrian Bărbulete.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a fost astăzi unul dintre cei mai emoţionaţi părinţi. Fiul său cel mare, David, a început şcoala.
Emoţii mari au fost şi pentru micii şcolari. Au intrat în clase împreună cu doamnele învăţătoare, care s-au străduit să creeze o atmosferă prietenoasă pentru ei. Muzica, picturile de pe pereţi şi micile cadouri dulci i-au încântat.
David, băiatul cel mare al primarului Emil Moţ a fost însoţit de părinţi, dar şi de fratele său mai mic, Alexandru.
Şi ceilalţi princhidei au fost emoţionaţi şi au mărturisit că le place la şcoală.
În prima lor zi de şcoală, au avut program scurt. S-au distrat şi le-au povestit colegilor cum şi-au petrecut vacanţa. De mâine, pornesc şi ei pe drumul cunoaşterii.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE