Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua în care dascălii dau examen
17.07.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 108

Peste 300 de candidați s-au prezentat astăzi la examenul de titularizare în învățământ. Lupta pentru un astfel de loc este acerbă, pentru că numărul posturilor disponibile pe perioadă nedeterminată este extrem de mic, în județul Olt. Sunt numai 25 de catedre disponibile. În schimb, există sute de variante pentru suplinitori.


Din cei 532 de candidați care s-au înscris în Olt la concursul pentru ocuparea unui post în învățământ, 121 au absentat, iar alți 30 s-au retras din examen după aflarea subiectelor. Primii care au ieși din sălile de concurs au spus că subiectele au fost accesibile.
Marea problemă rămâne și anul acesta numărul mic de locuri disponibile pentru titularizare.
Pentru a ocupa un post titularizabil la catedră, dascălii trebuie să obțină cel puțin 7 la examenul scris, dar și la inspecția de la clasă. Pentru suplinitori, nota 5 la concurs este suficientă pentru a le permite să predea copiilor, diferite materii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019