Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fac performanță în numele lui Ion Minulescu
14.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 579

Unul dintre colegiile de top ale județului împlinește astăzi 47 de ani de când poartă numele marelui poet Ion Minulescu. Și anul acesta elevii renumitului colegiu slătinean au scris în istoria școlii noi performanțe în educație.


Pe 14 mai 1972, Liceul Teoretic nr.2 din Slatina avea să primească oficial numele de Ion Minulescu, în prezența fiicei poetului. În 1999 școala devine colegiu și continuă și astăzi să poarte cu mândrie numele poetului slătinean, iar elevii săi să îi facă cinste prin rezultate excelente la olimpiade.
2019 este anul de glorie al Colegiului Național Ion Minulescu, la limba germană. Cinci premii I și un premiu II au bifat anul acesta elevii școlii la olimpiada națională.
Latina, una dintre materiile la care elevii de la Minulescu obțin an de an rezultate excelente, a înregistrat o nouă performanță, prin eleva Bianca Doriță: locul III la olimpiada națională.
Un alt rezultat remarcabil a fost obținut anul acesta și la geografie. Delia Dumitrescu, elevă în clasa a X-a, a reușit să obțină locul II la olimpiada națională.
Toate aceste rezultate deosebite au fost prezentate de conducerea Colegiului Național Ion Minulescu în cadrul evenimentului special dedicat zilei școlii.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020