Fructele și legumele sculptate sunt piesele de rezistență atunci când un restaurant vrea să își uimească cei mai pretențioși clienți. Dar pentru a avea pe mesele festive astfel de creații, e nevoie de adevărați artiști, iar câțiva se găsesc la Colegiul Economic PS Aurelian din Slatina. Elevii claselor cu profil alimentar au putut fi urmăriți la lucru, în cadrul unei activități care face parte din proiectul intitulat „Să gătim și să mâncăm sănătos”. Mărul a fost vedeta evenimentului, un fruct din care adolescenții pasionați de domeniul culinar au realizat adevărate opere de artă.
La eveniment au participat și elevi și profesori de la Școlile Gimnaziale Vlaicu Vodă și Eugen Ionescu, dar și prefectul județului. Silviu Neacșu a fost încântat să descopere cât de talentați sunt elevii slătineni și a spus că este optimist în privința viitorului profesional al acestor tineri.
Proiectul educațional realizat de Colegiul Economic PS Aurelian din Slatina este la cea de-a doua ediție și va continua, au spus organizatorii.