Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Învățământul profesional, o șansă pentru viitor
07.11.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 310

Elevi de la câteva școli din județul Olt au participat astăzi la o întâlnire publică deschisă, desfășurată cu ocazia evenimentului Săptămâna Europeană a Competențelor Profesionale VET. Liceul Tehnologic ”Alexe Marin” din Slatina a fost gazda evenimentului, iar organizatorii cred că au reușit să atragă atenția tinerilor asupra importanței pe care o are, pentru viitorul lor profesional, învățarea unei meserii.


Organizată de Comisia Europeană, Săptămâna Europeană a Competențelor Profesionale VET cuprinde sute de evenimente ce se desfășoară în întreaga Uniune Europeană. „Descoperă-ți talentul!” este motto-ul campaniei care încearcă să demonstreze ca educația și formarea profesională, precum și programele de ucenicie reprezintă o alegere inteligentă, care generează locuri de muncă de calitate și duc la creșterea perspectivelor de angajare.
Gabriel Dragnea a absolvit Colegiul Tehnic Alexe Marin, iar acum este inginer în cadrul fabricii de anvelope din Slatina. A venit la întâlnire ca să le vorbească adolescenților despre cât de important este să își aleagă corect drumul pe care doresc să îl urmeze.
Anul trecut au avut loc peste 1500 de evenimente în 45 de țări, în cadrul celei de-a doua ediții a Săptămânii Europene a Competențelor Profesionale. Campania a ajuns anul trecut la un total de peste 15 milioane de persoane.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019