Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Învățământul profesional, o șansă pentru viitor
07.11.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 317

Elevi de la câteva școli din județul Olt au participat astăzi la o întâlnire publică deschisă, desfășurată cu ocazia evenimentului Săptămâna Europeană a Competențelor Profesionale VET. Liceul Tehnologic ”Alexe Marin” din Slatina a fost gazda evenimentului, iar organizatorii cred că au reușit să atragă atenția tinerilor asupra importanței pe care o are, pentru viitorul lor profesional, învățarea unei meserii.


Organizată de Comisia Europeană, Săptămâna Europeană a Competențelor Profesionale VET cuprinde sute de evenimente ce se desfășoară în întreaga Uniune Europeană. „Descoperă-ți talentul!” este motto-ul campaniei care încearcă să demonstreze ca educația și formarea profesională, precum și programele de ucenicie reprezintă o alegere inteligentă, care generează locuri de muncă de calitate și duc la creșterea perspectivelor de angajare.
Gabriel Dragnea a absolvit Colegiul Tehnic Alexe Marin, iar acum este inginer în cadrul fabricii de anvelope din Slatina. A venit la întâlnire ca să le vorbească adolescenților despre cât de important este să își aleagă corect drumul pe care doresc să îl urmeze.
Anul trecut au avut loc peste 1500 de evenimente în 45 de țări, în cadrul celei de-a doua ediții a Săptămânii Europene a Competențelor Profesionale. Campania a ajuns anul trecut la un total de peste 15 milioane de persoane.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019