Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Elevii, învățați să circule corect
24.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 187

Cum se traversează corect strada, ce nu este bine să facem pe trecerea de pietoni și la ce semne de circualție trebuie să fie atenți. Sunt doar câteva dintre informațiile pe care elevii de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga“ din Slatina, le-au primit, astăzi, de la polițiștii de la Serviciul Rutier Olt. Oamenii legii au desfășurat o acțiune de educație rutieră, numită „Circulați corect!“, care are ca scop prevenirea accidentelor de circulație în care sunt implicați copiii.


O lecție altfel la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga“ din Slatina. Elevii de la clasa I-a au primit, astăzi, vizita polițiștilor de la Serviciul Rutier Olt. Aceștia i-au învățat semnele de circulație, cum să traverseze strada corect, dar și ce trebuie să facă atunci când sunt pasageri în autoturism.
Copiilor le-a fost prezentat și un film din care au putut învăța lucruri noi despre pericolele din trafic. Ei au spus că știu să circule corect, dar au fost încântați să afle mai multe informații de la polițiștii rutieri.
Din clasă, cei mici au ieșit în stradă, împreună cu polițiștii, pentru a învăța cum să se comporte corect atunci când traversează. Au oprit chiar și mașini și au dirijat circulația colegilor lor.
Acțiunea poliției „Circulați corect!“ va continua și în alte unități de învățământ din județul Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024