Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
USAMV - început de an școlar
30.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 707

A început un nou an universitar la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură si Dezvoltare Rurală din Slatina. 100 de studenți fac parte din noua generație din Anul Centenarului. Profesori, studenți, autorități locale și județene, cu toții au luat parte astăzi la festivitatea de deschidere.


Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură si Dezvoltare Rurală din Slatina a început un nou an universitar. Instituția de învățământ a împlinit 19 ani de existență la Slatina, iar mulți dintre aboslvenții ei și-au dezvoltat afaceri în agricultură, în țară sau în străinătate. Astăzi, o nouă generație de studenții a trecut pragul acestei facultăți.
Tinerii pregătiți aici vor acumula cunoștințe pe care să le transpună apoi într-un domeniu aflat în continuă dezvoltare: agricultura.
Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală este parte componentă a Universității de Știinte Agronomice și Medicină Veterinară din București, care se numără printre cele mai vechi instituții de învățământ din România. Filiala de la Slatina a fost înființată în anul 1998.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE